Recruitment Intern

    Vleuten (Utrecht), NL
Utrechtseweg 4A
3451 GG Vleuten (Utrecht)
Niederlande

Wat ga je doen?

Op zoek naar een opwindende stage in de wereld van recruitment? Dan is dit jouw moment om te schitteren! Bij ons, een bruisend internationaal bedrijf in het hart van Vleuten, (op steenworp afstand van Utrecht centrum!) liggen er geweldige kansen op jou te wachten. Met een diversiteit aan bedrijven in ons pand, beloven we een stage die allesbehalve eentonig is.
 
Als corporate recruitment stagiair kom je in een dynamisch team van 6 enthousiastelingen terecht. We zijn niet alleen toegewijd aan hard werken, maar ook aan het creëren van een fijne sfeer waarin we samen genieten van wat we doen.
 
Jouw rol? Een sleutelrol! Je wordt nauw betrokken bij alle stappen van het wervings- en selectieproces. Van het screenen van kandidaten tot het opstellen van pakkende vacatureteksten en het voeren van gesprekken - jij staat in het middelpunt van de actie. En we laten je niet aan je lot over. Om de twee weken heb je een feedback- en reflectiemoment met onze Recruiter, zodat je voortdurend kunt groeien en leren.
 
Bij ons krijg je niet alleen taken, maar echte verantwoordelijkheid. Je hebt inspraak in lopende projecten en we moedigen je aan om met nieuwe ideeën te komen. Of het nu gaat om een grootschalig project of een kleinere taak, jouw inzet wordt gewaardeerd en je bijdrage is van onschatbare waarde.
 

Wie ben jij?

Wat verwachten we van jou? Een flinke dosis enthousiasme, een HBO-werk- en denkniveau, nauwkeurigheid, leergierigheid en integriteit, vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, een open houding, stressbestendigheid, flexibiliteit en uitstekende communicatieve vaardigheden. Als dit jouw checklist afvinkt, dan ben jij precies wie we zoeken!

 

Wie zijn wij?

Verder Liquids is een divisie van Verder Groep; een middelgroot, internationaal technologisch familiebedrijf. In de loop der jaren hebben we ons binnen ons bedrijfssegment ontwikkeld tot een wereldspeler door organische groei en acquisities. Verder Liquids is een innovatief, groeiend productie- en distributiebedrijf van industriële en hygiënische pompoplossingen. We hebben een leiderschapspositie in al onze nichemarkten. De basis voor de succesvolle en toekomstgerichte ontwikkeling van ons bedrijf zijn onze medewerkers. We zijn een team van meer dan 1000 collega's wereldwijd. Met hun enthousiasme, expertise en toewijding om elke nieuwe uitdaging aan te gaan, vertegenwoordigen zij ons meest waardevolle kapitaal.

Wat bieden wij?

Bij ons krijg je de kans om jouw talenten te laten schitteren en verder te groeien in een inspirerende internationale omgeving. We bieden niet alleen een aantrekkelijke stagevergoeding, (HBO studenten EUR600 & WO studenten EUR950 obv 40 uur) maar ook toegang tot sportfaciliteiten en een levendige werkplek op steenworp afstand van het bruisende Maxima Park. Geniet van dagelijks verse fruitmanden, lekkere koffie en gezellige vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons hechte team!

Interesse?

Klaar om jouw carrière in recruitment een vliegende start te geven? Solliciteer nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team vol energie en mogelijkheden!

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Najat; +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en www.verderliquids.com.

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
 
Ähnliche Stellenanzeigen um Niederlande
Lade...