Project engineer

    Vleuten (Utrecht), NL
Utrechtseweg 4A
3451 GG Vleuten (Utrecht)
Niederlande

Wat ga je doen?

Klaar om de leiding te nemen over innovatie in de lucht- en ruimtevaart? Word onze Project Engineer! Je bent verantwoordelijk voor het orkestreren van het ontwerp en de uitvoering van het Aerox Injector project, zodat het voldoet aan de functionele eisen en op schema blijft met deadlines en budgetten. Van ontwerp tot inbedrijfstelling, jouw hands-on aanpak garandeert succes in elke fase. We zoeken mensen met een visionaire instelling, gedreven om grenzen te verleggen en uitmuntendheid te handhaven. Als je bereid bent om de toekomst van ruimtevaarttechnologie vorm te geven, solliciteer dan nu om deel uit te maken van ons team en de volledige verantwoordelijkheid te dragen, van ontwerp tot oplevering!

Je verantwoordelijkheden zijn:
  • Het detailleren van het ontwerp van de Aerox Injector om aan de functionele eisen te voldoen en de verwachtingen van de klant te overtreffen.
  • Toezicht houden op de planning, uitvoering en oplevering van je eigen projecten binnen de scope, het budget en de planning.
  • Taken uitvoeren, waaronder het assembleren van subonderdelen om de Aerox-injector te voltooien, probleemoplossing, fabrieksacceptatietest, demontage van de Aerox-injector voor transport, inbedrijfstelling bij de klant en uitvoering van siteacceptatietest. Ervoor zorgen dat aan alle technische vereisten wordt voldaan en de nodige documentatie voltooien.
  • Nauwe samenwerking met andere teams zoals verkoop, service en administratie.
  • Samenwerken met cross-functionele teams om een tijdige oplevering van het project te garanderen.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van MBO 4/HBO technische opleidingen (werk- en denkniveau).
  • Je blinkt uit in het elektronisch lezen van tekeningen.
  • Je hebt hands-on ervaring met het oplossen van storingen.
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt sterke projectmanagementvaardigheden op het gebied van planning, budgettering en risicobeheer.
  • Je communiceert vloeiend in het Engels, zowel geschreven als gesproken.

Wie zijn wij?

Aerox is een toonaangevende wereldwijde leverancier, gespecialiseerd in oplossingen voor industriële geurbestrijding. Ons product, de Aerox®-Injector, stelt klanten wereldwijd in staat om geuremissies te minimaliseren, zodat zij aan de regelgeving voldoen en tegelijkertijd een betere leefomgeving bevorderen. Als betrouwbare partner van marktleiders in diverse industrieën zoals voeding, diervoeding, visvoer, rubber en tabak, biedt Aerox een dynamische en lonende omgeving. Maak deel uit van onze missie om een positieve impact te hebben, bij te dragen aan duurzaamheid en de toekomst van geurreductie vorm te geven. Kom vandaag nog bij ons werken en speel een essentiële rol in het creëren van een schonere en meer verantwoordelijke wereld.

Wat bieden wij?

In deze allround functie kom je met alle aspecten van het vakgebied in aanraking en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen binnen ons team. We bieden een concurrerend salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een reiskostenvergoeding, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park omvat. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en www.aeroxinjector.com.

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
 
Ähnliche Stellenanzeigen um Niederlande
Lade...