Product data specialist

    Vleuten (Utrecht), NL
Utrechtseweg 4A
3451 GG Vleuten (Utrecht)
Niederlande

Wat ga je doen?

Ben jij een data wizard die graag werkt in een internationale omgeving waar nieuwe technologieën zoals AI en product connectiviteit snel worden toegepast? Sluit je aan bij ons team om data over klantverzoeken en productinformatie efficiënt te beheren, zodat offertes en verkooporders naadloos kunnen worden aangemaakt. Als onderdeel van het Operations en D365-team werk je zelfstandig aan het controleren, verzamelen en structureren van productdata en zorg je voor afstemming tussen D365 Customer Engagement (CE) en Finance & Operations (FO). Je leidt ook de migratie van productdata naar het nieuwe D365 ERP-systeem, dat we momenteel wereldwijd uitrollen. Klaar om de toekomst van datamanagement mee vorm te geven? Ga met ons mee op deze spannende reis!

Jouw verantwoordelijkheden zijn:
  • Controle uitoefenen over productdata, deze verzamelen, structureren en toegankelijk maken.
  • Zorgen voor afstemming van productdata tussen D365 Customer Engagement (CE) en Finance & Operations (FO).
  • Het uitvoeren van regelmatige audits en het opschonen van productdata om inconsistenties en onnauwkeurigheden te elimineren.
  • Effectief beheren van productdata binnen relevante databases, systemen of platforms.
  • Speerpunt zijn bij de voorbereiding van de migratie van productdata van de huidige ERP-systemen naar het nieuwe ERP-systeem (D365).
  • Toezien op regelmatige updates van productsjablonen voor nieuwe artikelen en het up-to-date houden van prijzen.
  • Ontwikkelen van uitgebreid trainingsmateriaal en uitvoeren van trainingssessies voor teams die betrokken zijn bij data invoer en -onderhoud.

Wie ben jij?

  • Je hebt een bachelordiploma in een relevant vakgebied, zoals Business, Informatiemanagement, Data science.
  • Je hebt 5 jaar werkervaring, waarvan 2 tot 3 jaar in data-analyse en/of -beheer binnen een productgerichte rol. 
  • Je hebt gevorderde Excel-databasevaardigheden, waaronder dataverbindingen en mappingbestanden. 
  • Je bent bekend met datamigraties, datamanagementtools en -technologieën. 
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels (kennis van het Nederlands is een pré).
  • Je hebt een analytische mindset met het vermogen om inzichten uit data af te leiden. 
  • Je kunt zelfstandig werken en bent flexibel met een goede dosis zelfreflectie. 

Wie zijn wij?

Verder Liquids is een divisie van Verder Groep; een middelgroot, internationaal technologisch familiebedrijf. In de loop der jaren hebben we ons binnen ons bedrijfssegment ontwikkeld tot een wereldspeler door organische groei en acquisities. Verder Liquids is een innovatief, groeiend productie- en distributiebedrijf van industriële en hygiënische pompoplossingen. We hebben een leiderschapspositie in al onze nichemarkten. De basis voor de succesvolle en toekomstgerichte ontwikkeling van ons bedrijf zijn onze medewerkers. We zijn een team van meer dan 1000 collega's wereldwijd. Met hun enthousiasme, expertise en toewijding om elke nieuwe uitdaging aan te gaan, vertegenwoordigen zij ons meest waardevolle kapitaal.

Wat bieden wij?

In deze functie zul je nauw samenwerken met het senior management, waardevolle ervaring opdoen en uzelf voorbereiden op een toekomstige managementfunctie. We bieden een concurrerend salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een reiskostenvergoeding, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park omvat. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en www.verderliquids.com.

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
 
Ähnliche Stellenanzeigen um Niederlande
Lade...