IT Manager cloud infrastructure & security

    Vleuten (Utrecht), NL
Utrechtseweg 4A
3451 GG Vleuten (Utrecht)
Niederlande

Wat ga je doen?

Klaar om de teugels in handen te nemen als onze Manager Cloud Infrastructure & Security? Stap in de snelle wereld van de technologie als je het voortouw neemt bij de implementatie van geavanceerde Microsoft 365- en Azure-platforms. Je staat wereldwijd in de schijnwerpers terwijl je ons door het dynamische landschap van cloudbeheer loodst en vorm geeft aan onze evolutie naar een volledig cloudgebaseerde krachtpatser. Jouw leiderschap is de drijvende kracht achter schaalbaarheid, beveiliging en efficiëntie, en zorgt voor een vlekkeloze bedrijfsvoering. Met een laserfocus op cyberbeveiliging en voortdurende verbetering geef je vorm aan onze technologische toekomst. Je geeft leiding aan een levendig IT shared services-team, stimuleert hun groei, vergroot hun impact en levert ongeëvenaarde service. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan - sluit je nu bij ons aan en zet koers naar een reis vol opwinding, vooruitgang en grenzeloze mogelijkheden. Solliciteer vandaag nog en laten we samen de toekomst van IT herdefiniëren!

Jouw verantwoordelijkheden zijn:
  • Opzetten en onderhouden van een gemeenschappelijke cloudinfrastructuur, inclusief connectiviteit, interfaces en firewalls.
  • Ontwikkelen en handhaven van een cyberbeveiligingsbasislijn voor incidentdetectie, -beheer en -optimalisatie.
  • Implementeren en beheren van een standaard moderne werkplek op basis van MS 365.
  • IT-identiteit beheren, digitale paspoorten en autorisatie leveren voor gebruikers, apparaten, oplossingen en cloudinfrastructuur.
  • Minimale vereisten definiëren voor bedrijfsoplossingen vanuit een cloud- en beveiligingsperspectief.
  • Ontwikkelen, testen en bijwerken van rampenplannen voor duurzame activiteiten.
  • Ervoor zorgen dat cloudservices voldoen aan overeengekomen serviceniveaus, rechtstreeks of via externe leveranciers.
  • De serviceprestaties bewaken, ervoor zorgen dat ze voldoen aan de IT-strategie en ingrijpen waar nodig.
  • Projectplannen opstellen en bijhouden en de voortgang transparant communiceren met belanghebbenden.
  • Leiding geven aan een team van cloud engineers en architecten, begeleiding en ondersteuning bieden.
  • Voortdurend verkennen van technologische ontwikkelingen.
  • Managen van het team voor een soepele uitvoering van geplande activiteiten en projecten en ad-hocbeveiligings- en cloudkwesties.
  • Beveiligingsparameters bewaken en communiceren met belanghebbenden.
  • Ervoor zorgen dat belanghebbenden op de hoogte zijn van ontwikkelingen voor een betere planning.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een bachelordiploma in Informatica, Informatietechnologie of een aanverwant vakgebied. 
  • Je hebt minimaal 5 jaar hands-on ervaring in het beheren van Azure cloud infrastructuur met minimaal 3 jaar management ervaring. Je hebt aangetoond dat je effectief leiding kunt geven aan teams.
  • Je ervaring strekt zich uit over sectoren met activiteiten op meerdere locaties.
  • Je hebt aantoonbare projectmanagementvaardigheden, je bent bedreven in het vinden van een balans tussen uitzonderlijke klantenservice en een gestructureerde, planmatige aanpak van projecten.
  • Je hebt praktische ervaring met het ontwerpen van cyberbeveiligingsbasislijnen en het beheren van incidenten.
  • Je beheersing van de Engelse taal is uitstekend, zowel schriftelijk als mondeling.

Wie zijn wij?

Verder Liquids is een divisie van Verder Groep; een middelgroot, internationaal technologisch familiebedrijf. In de loop der jaren hebben we ons binnen ons bedrijfssegment ontwikkeld tot een wereldspeler door organische groei en acquisities. Verder Liquids is een innovatief, groeiend productie- en distributiebedrijf van industriële en hygiënische pompoplossingen. We hebben een leiderschapspositie in al onze nichemarkten. De basis voor de succesvolle en toekomstgerichte ontwikkeling van ons bedrijf zijn onze medewerkers. We zijn een team van meer dan 1000 collega's wereldwijd. Met hun enthousiasme, expertise en toewijding om elke nieuwe uitdaging aan te gaan, vertegenwoordigen zij ons meest waardevolle kapitaal.

Wat bieden wij?

In deze allround functie kom je met alle aspecten van het vakgebied in aanraking en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen binnen ons team. We bieden een concurrerend salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een reiskostenvergoeding, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park omvat. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en www.verderliquids.com.

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
 
Ähnliche Stellenanzeigen um Niederlande
Lade...