Internationale sales manager

    Vleuten (Utrecht), NL
Utrechtseweg 4A
3451 GG Vleuten (Utrecht)
Niederlande

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een grensoverschrijdende baan en sta jij graag met je voeten in de klei? Deze functie biedt jou de ideale combinatie van commercie, techniek, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Aerox®-injector is een uniek product, de combinatie van jou kennis en enthousiasme maken het tot een succes. Jij hebt het talent en de drive om wereldwijd onze potentiële klanten te vinden, de eerste contacten te leggen, aan je te binden en de verkooptrajecten succesvol af te sluiten.

In jouw rol als Sales manager zijn je belangrijkste werkzaamheden:
  • Je stelt een markt- en verkoopplan op en realiseert de doelstellingen.
  • Je bent creatief en actief in het vinden en benaderen van potentiële markten en klanten en weet hen met jouw commerciële argumenten, vaardigheden en technisch inzicht voor ons te winnen. Je weet ook als geen ander wat er speelt in de markten.
  • Je verdiept je in de materie van onze producten en de onderliggende technieken en volgt ontwikkelingen actief; Hetzelfde doe je bij onze klanten en hun processen.
  • Je hebt regelmatig contact met onze bestaande klanten en onderhoudt een netwerk met relaties. Customer intimacy en customer lifetime value zijn voor jou vanzelfsprekende zaken.
  • Je werkt samen met bestaande agentschappen en distributeurs en stuurt deze op afstand aan.
  • Je werkt offertes uit, volgt deze op en zet een zo groot mogelijk percentage om in concrete opdrachten.
  • Je administreert, deelt en rapporteert je activiteiten met betrekking tot de verkoop en acquisitie.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een zelfstandige (internationale) salesfunctie binnen een technische werkomgeving.
  • Je vindt het leuk om de theorie met de praktijk te verbinden waarbij je het geen enkel probleem vindt om vieze handen te krijgen.
  • Je bent internationaal inzetbaar, communiceert op alle niveaus, met alle facetten die daarbij meespelen.
  • Je bent gedreven, een volhouder en vindt het prettig om zelfstandig te werken;
  • Je hebt een sterke commerciële focus en bent klantgericht.
  • Je spreekt en schrijft de Nederlandse en Engelse taal.
  •  Regelmatig reizen, die je voornamelijk zelf plant, zijn voor jou geen enkel probleem.

Wie zijn wij?

Aerox is een toonaangevende wereldwijde leverancier, gespecialiseerd in oplossingen voor industriële geurbestrijding. Ons product, de Aerox®-Injector, stelt klanten wereldwijd in staat om geuremissies te minimaliseren, zodat zij aan de regelgeving voldoen en tegelijkertijd een betere leefomgeving bevorderen. Als betrouwbare partner van marktleiders in diverse industrieën zoals voeding, diervoeding, visvoer, rubber en tabak, biedt Aerox een dynamische en lonende omgeving. Maak deel uit van onze missie om een positieve impact te hebben, bij te dragen aan duurzaamheid en de toekomst van geurreductie vorm te geven. Kom vandaag nog bij ons werken en speel een essentiële rol in het creëren van een schonere en meer verantwoordelijke wereld.

Wat bieden wij?

In deze functie werk je nauw samen met het senior management, doe je waardevolle ervaring op en bereid je jezelf voor op een toekomstige managementfunctie. Wij bieden een concurrerend salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket dat een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsregeling, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park omvat. Geniet van dagelijks vers fruit, goede koffie en gezellige vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team!

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV  en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en www.aeroxinjector.com.

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
Ähnliche Stellenanzeigen um Niederlande
Lade...