Financieel administratief medewerker

    Vleuten (Utrecht), NL
Utrechtseweg 4A
3451 GG Vleuten (Utrecht)
Niederlande

Wat ga je doen?

Ben jij gedreven en nauwkeurig met cijfers? Dan past onze rol als Financieel Administratief Talent wellicht perfect bij jou! Als groeiend familiebedrijf met wereldwijde ambities streven we voortdurend naar ontwikkeling. Hier krijg je niet alleen het vertrouwen, maar ook de vrijheid om te excelleren. Wil jij jouw stempel drukken op onze opwindende reis naar de top? 

Als teamlid draag je bij aan de financiële administratie van meerdere BV's, elk met hun eigen systemen en processen. Dit zorgt voor een boeiende afwisseling en dynamiek. Je communiceert regelmatig met collega's in andere landen om werkzaamheden af te stemmen en processen te optimaliseren. Flexibiliteit en oog voor detail zijn jouw sterke punten. Met jouw expertise draag je bij aan onze groei en ontwikkeling, terwijl je jezelf kunt ontplooien in een inspirerende werkomgeving. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer vandaag en sluit je aan bij ons dynamische team!

Jouw verantwoordelijkheden zijn:
  • Het zorgvuldig beheren van crediteuren- en debiteurenrekeningen, intercompany-transacties en financiële overzichten om een vlekkeloze boekhouding te waarborgen.
  • Het verzorgen van correcte verwerking van klantbetalingen. 
  • Het verzekeren van tijdige boeking en betaling van leveranciersfacturen.
  • Het actief opvolgen van achterstallige betalingen, innen van openstaande rekeningen en onderhandelen met klanten om  financiële stromen te optimaliseren.
  • Het beheren van online bankieren, inclusief online betalingen en overschrijvingen, voor een efficiënte financiële afhandeling.
  • Het verrichten van andere taken en werkzaamheden die nodig zijn om de financiële processen soepel te laten verlopen.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een MBO niveau 4 diploma, bij voorkeur in bedrijfseconomie of bedrijfsadministratie.
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • Je beschikt over sterke Excel-vaardigheden (ervaring met Navision en Microsoft Dynamics 365 is een pré)
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent communicatief vaardig en schrikt niet terug voor contact met debiteuren.
  • Proactiviteit, daadkracht en nauwkeurigheid behoren tot je sterke punten.

Wie zijn wij?

Verder Liquids is een divisie van Verder Groep; een middelgroot, internationaal technologisch familiebedrijf. In de loop der jaren hebben we ons binnen ons bedrijfssegment ontwikkeld tot een wereldspeler door organische groei en acquisities. Verder Liquids is een innovatief, groeiend productie- en distributiebedrijf van industriële en hygiënische pompoplossingen. We hebben een leiderschapspositie in al onze nichemarkten. De basis voor de succesvolle en toekomstgerichte ontwikkeling van ons bedrijf zijn onze medewerkers. We zijn een team van meer dan 1000 collega's wereldwijd. Met hun enthousiasme, expertise en toewijding om elke nieuwe uitdaging aan te gaan, vertegenwoordigen zij ons meest waardevolle kapitaal.

Wat bieden wij?

In deze allround functie kom je met alle aspecten van het vakgebied in aanraking en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen binnen ons team. We bieden een concurrerend salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een reiskostenvergoeding, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park omvat. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Najat Bouraajaj, +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en www.verderliquids.com.

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
 
Ähnliche Stellenanzeigen um Niederlande
Lade...