Financial controller

    Vleuten (Utrecht), NL
Utrechtseweg 4A
3451 GG Vleuten (Utrecht)
Niederlande

Wat ga je doen?

Klaar voor een dynamische rol als Financial Controller in een snelgroeiende internationale organisatie? Kom werken bij Verder Group, waar je een sleutelrol zult spelen in het garanderen van accurate financiële rapportages voor 55 wereldwijde entiteiten. Maar dat is nog niet alles! Verdiep je in een allesomvattende Finance rol die treasury, audit, controlling, credit, tax, compliance en financiële vertaling in M&A activiteiten omvat. Je werkt internationaal in een klein Finance team en verbetert de business direct door de audits die je wereldwijd uitvoert. Geniet van onafhankelijkheid en werk nauw samen met het managementteam van ons succesvolle bedrijf. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons ambitieuze team!

Je verantwoordelijkheden zijn:
  • Het opstellen van uitgebreide maandelijkse financiële rapporten, die de balans, P&L, cashflow en andere gespecificeerde elementen omvatten.
  • Genereren van managementrapportages en ad-hoc rapportages zoals CBS.
  • Bijdragen aan het opstellen van de jaarlijkse groepsjaarrekening en Nederlandse belastingaangifte.
  • Analyseren van de maandelijkse en driemaandelijkse vennootschapsbelasting en beoordelen van transfer pricing dossiers.
  • Key Performance Indicators (KPI's) vaststellen en bewaken.
  • Het wereldwijd uitvoeren van financiële interne audits en zorgen voor follow-up van de bevindingen.
  • Beheren en optimaliseren van de administratieve organisatie en interne controleprocessen.
  • Het overzien van de groepsbrede verzekeringsportefeuille en fungeren als primair contact met makelaars.
  • Handhaven van de Verder Group accounting manual en ondersteuning bieden bij ingewikkelde accounting zaken.
  • Het signaleren en implementeren van ontwikkelingen op financieel gebied, zoals de implementatie van de Corporate sustainability reporting richtlijn om efficiënte processen op te zetten voor accurate periodieke rapportages en het vertalen van eisen naar de dagelijkse praktijk.

Wie ben jij?

  • Je hebt een masterdiploma in financiën, boekhouding, bedrijfseconomie of een aanverwante opleiding.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in accountancy of corporate finance, inclusief ervaring met interne audits.
  • Je hebt aantoonbare expertise in consolidatie en complexe boekhoudkundige onderwerpen zoals fusies en overnames, pensioenen en inkomstenbelasting.
  • Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en een goed begrip van de financiële impact.
  • Je spreekt vloeiend Engels.
  • Je hebt een hoge mate van integriteit en gedijt goed onder druk.

Wie zijn wij?

De Verder Groep is een dynamisch en financieel robuust internationaal familiebedrijf. Wij richten ons op de wereldwijde ontwikkeling en distributie van activiteiten op het gebied van monstervoorbereiding van vaste stoffen, analytische technologieën, laboratoriumapparatuur (Scientific divisie), alsmede gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met fabrieken en distributielocaties in 23 landen zijn wij wereldwijd aanwezig en hebben wij meer dan 2.000 medewerkers in dienst. Als onderdeel van ons team draag je bij aan innovatieve oplossingen en werk je in een bloeiende, diverse omgeving. Kom bij ons werken en maak deel uit van onze missie om de toekomst van monstervoorbereiding, analytische technologieën en gespecialiseerde pompen wereldwijd vorm te geven.

Wat bieden wij?

In deze allround functie kom je met alle aspecten van het vakgebied in aanraking en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen binnen ons team. We bieden een concurrerend salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een reiskostenvergoeding, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park omvat. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en www.verder.com.

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
 
Ähnliche Stellenanzeigen um Niederlande
Lade...