Cloud architect

    Vleuten (Utrecht), NL
Utrechtseweg 4A
3451 GG Vleuten (Utrecht)
Niederlande

Wat ga je doen?

Sluit je aan bij ons team als Cloud Architect en leid de transformatie van de IT-infrastructuur en het cloudplatform van Verder Group. Je leidt het ontwerp en de rationalisatie van onze cloudoplossingen, waarbij je zorgt voor veiligheid en efficiëntie terwijl je de implementatie en adoptie van nieuwe technologieën stimuleert. Met een focus op governance behoud je de conformiteit in de tijd. In deze functie krijg je de kans om te werken aan geavanceerde cloudoplossingen en kun je doorgroeien naar een leidinggevende functie. Je werk heeft een tastbare impact op onze bedrijfsvoering en je hebt toegang tot voortdurende bijscholing en certificeringen in cloudtechnologieën. Kom bij ons werken in een omgeving waar innovatie en teamwork worden gewaardeerd. Druk je stempel en geef samen met ons vorm aan de toekomst van cloudtechnologie! 

Je verantwoordelijkheden zijn:
  • Beoordelen van infrastructurele en cloudplatform requirements, zorgen voor afstemming met belanghebbenden en voldoen aan leveringsstandaarden.
  • Toezicht houden op de projectoplevering, waaronder basistaken op het gebied van projectbeheer en hands-on ondersteuning bij de implementatie van technologie.
  • Zorgen voor de kwaliteit van de oplevering, inclusief naleving van de oorspronkelijke vereisten, ontwerp, beveiliging, compliance en kostenefficiëntie.
  • Ontwerpen en implementeren van oplossingen voor Microsoft 365 en Microsoft Azure, om het IT-landschap van Verder Group te optimaliseren voor efficiëntie.
  • Identificeer infrastructuurpatronen en vertaal deze naar schaalbare oplossingen om leveringsprocessen te stroomlijnen.
  • Voortdurend leren en adopteren van nieuwe technologieën om huidige en toekomstige implementaties te verbeteren.
  • Ontwikkelen en implementeren van governance tools, zoals monitoring, rapportage en technische vangrails, om conformiteit en efficiëntie in de loop van de tijd te garanderen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een bachelordiploma in een IT-gerelateerd vakgebied en je hebt 5 tot 10 jaar hands-on ervaring in IT-infrastructuur.
  • Je beschikt over aanzienlijke expertise met Microsoft-technologieën, waaronder Microsoft Azure, Microsoft 365, (Azure) Active Directory en je bent bekend met het Microsoft Modern Workplace-concept.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met identiteitsbeheer, hosting en rationalisering van de infrastructuur.
  • Je spreekt vloeiend Engels en kennis van andere talen is een voordeel.
  • Je hebt certificeringen zoals ArchiMate/TOGAF en Microsoft.
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen.
  • Je hebt een proactieve houding ten opzichte van zelf leren en bent bereid om nieuwe technologieën te omarmen.
  • Je bent in staat om collega's en partners te begeleiden bij veranderingsprocessen.
  • Je beschikt over sterke interpersoonlijke vaardigheden, waardoor je effectief kunt samenwerken in verschillende talen, culturen en tijdzones.

Wie zijn wij?

Verder Liquids is een divisie van Verder Groep; een middelgroot, internationaal technologisch familiebedrijf. In de loop der jaren hebben we ons binnen ons bedrijfssegment ontwikkeld tot een wereldspeler door organische groei en acquisities. Verder Liquids is een innovatief, groeiend productie- en distributiebedrijf van industriële en hygiënische pompoplossingen. We hebben een leiderschapspositie in al onze nichemarkten. De basis voor de succesvolle en toekomstgerichte ontwikkeling van ons bedrijf zijn onze medewerkers. We zijn een team van meer dan 1000 collega's wereldwijd. Met hun enthousiasme, expertise en toewijding om elke nieuwe uitdaging aan te gaan, vertegenwoordigen zij ons meest waardevolle kapitaal.

Wat bieden wij?

In deze allround functie kom je met alle aspecten van het vakgebied in aanraking en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen binnen ons team. We bieden een concurrerend salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een reiskostenvergoeding, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park omvat. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en www.verderliquids.com.

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
 
Ähnliche Stellenanzeigen um Niederlande
Lade...